Disponible la presentació “Reptes actuals de la coeducació, una mirada internacional” d’Ingrid Agud-Morell

Amb la voluntat d’educar els nois i noies en el dret i la necessitat de viure en entorns més segurs, no violents, inclusius i eficaços per a tothom, per posar fi a totes les formes de discriminació i violència contra les dones, i assegurar la participació plena i efectiva i la igualtat d’oportunitats, el projecte En família ha programat aquest curs 2023/2024 la xerrada “Reptes actuals de la coeducació, una mirada internacional”, a càrrec d’Ingrid Agud-Morell. Ara, podeu accedir a la presentació de la xerrada directament des d’aquí.

Ingrid Agud Morell és professora del Departament de Teories de l’Educació i Pedagogia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Imparteix docència en el Grau d’Estudis Socioculturals de Gènere, Grau en Educació Primària, Màster en Investigació Educativa i Programa de Doctorat en Educació i dirigeix diverses tesis de màster i doctorat. És coordinadora del Grup d’Educació i Gènere de la Facultat d’Educació i integrant del grup de recerca atlas – Interseccions Crítiques en Educació, on ha liderat i participat en projectes competitius nacionals i internacionals.

Actualment, ocupa el càrrec de Responsable de Polítiques d’ Igualtat de la Facultat de ciències de l’Educació i representa la Universitat Autònoma de Barcelona a l’Institut d’ Estudis de Gènere de Catalunya. La seva recerca se centra en les desigualtats educatives, particularment en les interseccions de gènere, sexualitat, edat i origen, emmarcada dins de les teories educatives de la pedagogia feminista crítica, els estudis de gènere i la teoria queer. Utilitza enfocaments de recerca-acció-participativa-feminista i estratègies qualitatives, etnogràfiques i col·laboratives no adultes-cèntriques.