A la vostra disposició la presentació de la neuroeducadora Maria Navarrete

Ja teniu a la vostra disposició la presentació de la xerrada de la neuroeducadora Maria Navarrete, qui va inaugurar la 3a edició del cicle “En família”. Navarrete va oferir la xerrada “Com hem d’educar les emocions dels nostres infants?” adreçada a famílies d’Infantil i Primària el 19/10 al teatre d’elpetitmiquel.

Navarrete que, a més de llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és Educadora Social, Màster en Educació Emocional i Benestar i Màster en Neuroeducació, i també també és experta en el treball de l’autoestima des de la Psicologia Positiva.

El projecte “En família” respon a la inquietud de <<Crear espais de reflexió i participació per trobar solucions als reptes educatius i als canvis socials>>, recollida en l’Horitzó 2030. “En família” és un projecte d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants que compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.