Llibres


Criança

“T’escolto, t’entenc, t’estimo…i per això t’educaré sense sentir-me culpable”

María Jesús Comellas

T’escolto, t’entenc, t’estimo…i per això t’educaré sense sentir-me culpable de Maria Jesús Comellas. És un llibre per als pares que se senten perduts enmig de teories i noves maneres de dur a terme la criança dels seus infants. Comellas reclama tornar al sentit comú, a no sobreprotegir els nens i deixar-los que descobreixin el món, amb els drets i deures que aquests tenen.


Infantesa

“Hiperpaternidad. Del modelo <<mueble>> al modelo <<altar>>”

Eva Millet

Hiperpaternidad. Del modelo “mueble” al modelo “altar” d’Eva Millet. En aquest darrer segle les famílies han evolucionat fins al punt que els fills s’han convertit en el centre d’atenció. El llibre aborda algunes de les problemàtiques de la hiperpaternitat, amb un concepte de la criança basada a resoldre’ls tots els problemes i donar-los tot el que desitgen.


Adolescència

“Coaching a jóvenes y familias: Para construir un mañana major”

Lourdes Bouton i Carles Ventura

Coaching a jóvenes y familias: Para construir un mañana major de Lourdes Bouton i Carles Ventura. És una guia pràctica que proporciona al professorat, pedagogs i coachs les eines per ajudar els adolescents a alliberar tot el seu potencial i que dona pautes per solucionar els problemes de l’educació a l’adolescència.


Adolescència

Encara he de viure

Jaume Funes

Encara he de viure de Jaume Funes. És la primera novel·la de l’autor en que un grup de sis adolescents que han acabat l’ESO fan un jurament perquè la vida no els separi i per no trair els seus principis.  Les seves vides es creuen i es retroben fins que arriben als divuit anys.


Adolescència

Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito

Jaume Funes

Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito, de Jaume Funes, és una guia per a pares i mestres d’adolescents. El llibre ha esdevingut un èxit de vendes que ha superat els 25.000 exemplars entre les edicions en català i castellà.