Llibres


Pares i mares

El regal de la lectura

Sebastià Serrano

A partir de la reconstrucció literària del cas d’en Claude, un home culte que un ictus deixa sense capacitat de llegir ni una paraula, l’autor fa un interessant recorregut pels beneficis de llegir per a la nostra salut i felicitat.

arallibres


Pares i mares

Una altra vida, encara

Theodor Kallifatides

Als setanta-cinc anys, Kallifatides bloquejat com a escriptor decideix retirar-se, però és incapaç de deixar de fer-ho. Fa cinquanta anys que va arribar a Suècia i potser ara és el moment de viatjar a la seva Grècia natal amb l’esperança de redescobrir la fluïdesa de la llengua grega.

Kallifatides ofereix una mirada sensible i captivadora sobre l’escriptura i el lloc de cadascú de nosaltres en un món canviant.

Galaxia Gutenberg


Pares i mares

Un món en clau F”    

Joan Vinyets Rejón

L’antropòleg i comunicador social Joan Vinyets proposa una nova manera de relacionar-nos posant en valor la cooperació, les cures o la reciprocitat. És una invitació a transformar les empreses i organitzacions en espais que prioritzin les formes d’actuar que tradicionalment han identificat les dones. Algunes de les idees que recull el llibre serien:

  • De produir més a ser més feliços.
  • La importància de compartir i no només d’acumular.
  • Cuidar en comptes de depredar.
  • La recuperació del compromís social.

Eumo Editorial


Criança

“T’escolto, t’entenc, t’estimo…i per això t’educaré sense sentir-me culpable”

María Jesús Comellas

T’escolto, t’entenc, t’estimo…i per això t’educaré sense sentir-me culpable de Maria Jesús Comellas. És un llibre per als pares que se senten perduts enmig de teories i noves maneres de dur a terme la criança dels seus infants. Comellas reclama tornar al sentit comú, a no sobreprotegir els nens i deixar-los que descobreixin el món, amb els drets i deures que aquests tenen.


Infantesa

“Hiperpaternidad. Del modelo <<mueble>> al modelo <<altar>>”

Eva Millet

Hiperpaternidad. Del modelo “mueble” al modelo “altar” d’Eva Millet. En aquest darrer segle les famílies han evolucionat fins al punt que els fills s’han convertit en el centre d’atenció. El llibre aborda algunes de les problemàtiques de la hiperpaternitat, amb un concepte de la criança basada a resoldre’ls tots els problemes i donar-los tot el que desitgen.


Adolescència

“Coaching a jóvenes y familias: Para construir un mañana major”

Lourdes Bouton i Carles Ventura

Coaching a jóvenes y familias: Para construir un mañana major de Lourdes Bouton i Carles Ventura. És una guia pràctica que proporciona al professorat, pedagogs i coachs les eines per ajudar els adolescents a alliberar tot el seu potencial i que dona pautes per solucionar els problemes de l’educació a l’adolescència.


Adolescència

Encara he de viure

Jaume Funes

Encara he de viure de Jaume Funes. És la primera novel·la de l’autor en que un grup de sis adolescents que han acabat l’ESO fan un jurament perquè la vida no els separi i per no trair els seus principis.  Les seves vides es creuen i es retroben fins que arriben als divuit anys.


Adolescència

Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito

Jaume Funes

Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito, de Jaume Funes, és una guia per a pares i mestres d’adolescents. El llibre ha esdevingut un èxit de vendes que ha superat els 25.000 exemplars entre les edicions en català i castellà.