L’equip


El procés de criança i la necessitat de crear espais que ajudin a fomentar valors, actituds i comportaments és de gran importància. I el projecte “En família” ens en deixa constància.

<<L’objectiu de l’educació és preparar els joves perquè s’eduquin a si mateixos durant tota la seva vida>>

Robert Hutch

“En família” és un projecte d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants que vol promoure la creació d’espais de reflexió i participació per trobar solucions als reptes educatius i als canvis socials. D’aquí que el projecte compta amb el suport d’un equip de persones directament vinculades al centre i a la docència.

En concret, el grup impulsor del projecte compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.


Carme Codina

Va estudiar Filologia Catalana a la UB. Professora de llengua i literatura al Col·legi Sant Miquel dels Sants durant més de 40 anys. Apassionada per la literatura i l’ensenyament, ha donat classes, ha escrit llibres i ha estat cap del Departament de Filologia al Col·legi Sant Miquel dels Sants, entre moltes altres coses. La seva estima per educar i ensenyar no té fi. Acabada de jubilar, lidera el projecte en família.

Twitter: @crcodina


Irene Benito

Coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel. Vinculada a l’escola des de l’any 2000. És mestra, especialitat en educació especial, i llicenciada en Psicopedagogia. Juntament amb Miquel Padilla és codirectora del projecte en família.

Twitter: @ibenitoal


Miquel Padilla

Coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants. Treballa a l’escola des de 2004. És llicenciat en Física i format en qualificació pedagògica. Juntament amb Irene Benito és codirector del projecte en família.

Twitter: @miquelpadilla


L’Associació de pares i mares d’infants, nens, nenes i estudiants que aplega les famílies de l’escola –ampa del Col·legi Sant Miquel dels Sants– és un punt de trobada obert a la participació de tothom i organitza i coordina les activitats i els serveis que s’ofereixen a les famílies per completar la tasca educativa.

Twitter: @ampatm