Curs 21/22


Camacho, Stel·la

Stel·la Camacho és mestra i co-propietària, juntament amb Germán Machado d’El Petit Tresor, una llibreria especialitzada en llibres per a la infància i la joventut a la ciutat de Vic. El Petit Tresor és un espai de promoció de la lectura, de formació de lectors i de suport per a mediadors.

Twitter: @elpetittresor


Comellas, Maria Jesús

Maria Jesús Comellas és doctora en psicologia, experta en orienta-ció familiar i educativa. Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona i autora de diversos llibres sobre família i escola, com per exemple “Avis i àvies que malcrien… i eduquen” i “Educar no és tan difícil”.

Twitter: @mjcomellas


Funes, Jaume

Jaume Funes és psicòleg, educador i periodista. Bona part de la seva vida professional ha transcorregut dedica-da al món dels adolescents i joves i a les seves dificultats socials. Al seu perfil de Twitter diu que forma part de la minoria que pensa en silenci, accepta viure en la comple-xitat i no l’importa fer-se preguntes. Ha publicat diver-sitat d’obres. L’última, “Estima’m… però vull saber-ne més”

Twitter: @JaumeFunes


Millet, Eva

Eva Millet és periodista, escriptora i conferenciant. Autora d’“Hiperpaternitat”, “Hipernens”, “Nens, adolescents i ansietat”, trilogia dedicada a la hiperpaternitat. El seu darrer llibre és la novel·la infantil “L’última sirena”.

Twitter: @EvaMilletEduca2


Ventura, Carles

Carles Ventura és coach de joves, conferenciant, escriptor, pare i marit. Està convençut que els joves són no només el futur, sinó també el present de la societat. Treballa amb els joves, les famílies i els docents, a través del coaching.

Twitter: @VenturaCoach