Suggeriments


Es poden fer suggeriments i propostes a través del formulari que s’ha habilitat per a l’ocasió i que està disponible des d’aquí.

<<La clau de l’educació no és ensenyar, és despertar>>

Ernest Renan

“En família” és un espai d’escolta i debat que planteja temes d’interès sobre educació. El projecte, que compta amb el suport d’un equip de persones directament vinculades al Col·legi Sant Miquel dels Sants i a elpetitmiquel, gira al voltant de cinc grans eixos –Escola i coneixement; Educació emocional; Família. Creixement, interaccions i relacions; Hàbits i salut; i Lleure i joc–

Si teniu interès en alguna proposta específica, només cal que ens ho feu saber a través del formulari que hem habilitat especialment per a l’ocasió i que podeu accedir-hi des d’aquí. També podeu fer-nos arribar les vostres propostes a través del correu electrònic enfamilia@santmiqueldelssants.cat.

“En família” té l’objectiu d’acompanyar les famílies en el procés de criança dels fills i filles. El grup impulsor del projecte compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.