Activitats i lleure


En família

Sortida nocturna

En el marc del projecte En família hem programat fer una Sortida nocturna al Puig dels Jueus. La trobada que inicialment estava prevista per al divendres 12 de maig s’ha reprogramat per al divendres 26 de maig a les 20h.

El punt de sortida és el petitmiquel i es recomana portar agiram sopar i lot.


Titelles

Aquesta tardor, torna el Calltitellesdetenes, el Festival de Titelles de Calldetenes

Sopa de pedres. Engruna Teatre

L’Auditori Teatre Calldetenes acollirà diumenge 23 d’octubre el primer espectacle del Calltitellesdetenes, el Festival de Titelles de Calldetenes, que aquest any celebra la seva 30a edició.

El Festival de Titelles de Calldetenes, que està adreçat a un públic familiar, torna, aquesta tardor, amb un programa que s’allargarà tot el mes de novembre i que inclou espectacles com Sopa de pedres, a càrrec d’Engruna Teatre; 7 Ratolins de Cia. Petit Bonhom; Sota Sola amb Ka Teatre; IRUPÉ, la niña que quería tocar la luna, de Muyuyay Teatro; El conillet que volia pa de pessic, a càrrec de Cacauet Teatre i Mentida Podrida amb Cal Teatre.

Tots els espectacles tenen lloc els diumenges a les 6 de la tarda. L’Autoritori Teatre Calldetenens ofereix la possibilitat de fer un abonament familiar que es pot adquirir fins al 9 d’octubre. Per a més informació i detalls, així com consultar el programa podeu accedir al web de l’Auditori Teatre Calldetenes des d’aquí.


Museus

Hi havia una vegada…” al Museu de Ciències Naturals de Barcelona

“Hi havia una vegada… Ciència i contes” és una exposició interactiva que explora la ciència que hi ha amagada darrere del món fantàstic de deu contes clàssics de la literatura infantil. Està dirigida a infants a partir de 7 anys i també a tots aquelles persones joves i adultes que han explicat, llegit i gaudit amb els contes clàssics.

L’exposició, creada pel Pavilhâo do Conhecimento del Centre do Ciência Viva de Lisboa amb col·laboració de centres de recerca i institucions científiques portugueses, ha passat per la Cité des sciences et de l’industrie a París i el Museu de les Ciències de València.

Des de l’1 de juliol, és al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, on es podrà visitar fins al maig de 2023. Més detalls des d’aquí.


Llibres

Lectures per llegir en família

En el marc de la 1a edició del cicle En família, Stel·la Camacho, mestra i co-propietària de la llibreria El Petit Tresor de Vic, va compartir amb nosaltres alguns títols per llegir en família. Entre ells hi havia l’àlbum il·lustrat Un pastís per berenar de Christian Voltz; el clàssic La Caputxeta Vermella; i el còmic El Petit Pelut. El bosc de les ombres. La poesia, els libres-joc I els llibres de coneixement també són bones lectures per fer acompanyats.