Jaume Funes ens parla d'”Adolescència feliç i prevenció de les drogodependències a “En família”

L’adolescent se sent atret pel risc. I, si tenim en compte que vivim en un món en què estem envoltats de substàncies que modifiquen el nostre estat d’ànim, algunes de legals i d’altres d’il·legals, el psicòleg, educador i periodista Jaume Funes ens ha recordat què vol dir ser adolescent. Les famílies hem d’estar al costat de l’adolescent per guiar-lo i protegir-lo, si bé també ens ha recordat que prohibir no ajuda.

Jaume Funes ha ofert la xerrada “Adolescència feliç i prevenció de les drogodependències” per a famílies de Secundària i Batxillerat dijous 2 de novembre en el marc de la 3a edició del cicle “En família”. Aquesta és la segona vegada que Funes participa en el projecte “En Família”. Funes és psicòleg, educador i periodista. Bona part de la seva vida professional ha transcorregut dedicada al món dels adolescents i joves i a les seves dificultats socials.

El projecte “En família” respon a la inquietud de <<Crear espais de reflexió i participació per trobar solucions als reptes educatius i als canvis socials>>, recollida en l’Horitzó 2030. “En família” és un projecte d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants que compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.