Curs 22/23


Llauradó, Anna

Escriptora i guionista, autora del projecte educatiu “Tu també pots” que ensenya a les escoles com fer alguna cosa per millorar el món en què vivim. Treballa l’empatia i el compromís ensenyant a investigar i compartir. Del projecte en va sortir el conte “Tu també pots” i més tard del documental “Nosaltres també podem”, en què hi van col·laborar professionals del cinema, la televisió i l’educació.

annallaurado.com


Lopez, Albert

Llicenciat en Periodisme per la UPF i en Història per la UB. Ha dedicat més de 18 anys en l’àmbit de la comunicació. Actualment és director executiu de l’agència 140 Comunicació-SMART i conferenciant i periodista free Lance i Social Media Manager. Imparteix conferències per famílies i alumnat sobre ciberassetjament i ciberadiccions.

Twitter: @smart_140


Naudó, Jordi

Jordi Naudó és especialista en psicologia i sexologia. Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, té un Màster en Psicologia Cognitiu-Conductual i un Màster en Sexologia Clínica i Teràpia de Parella. També és Doctor en Psicologia. Actualment, és professor a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Twitter: —


Pedreira, Montserrat

Montserrat Pedreira és mestra, llicenciada en Filosofia i Lletres (secció Psicologia) i Doctora en Educació, dirigeix els estudis d’Educació Infantil a la Facultat de Ciències Socials de Manresa.

Twitter: @MontsePedreira


Ramis, Anna

Anna Ramis es defineix com a mare, mestra i pedagoga… Una enamorada de les relacions humanes. Treballa amb mares, pares, mestres, professores, directius, i altres professionals relacionats amb l’educació i l’atenció a les famílies.

Twitter: @annaramisassens


Ventura, Carles

Carles Ventura és coach de joves, conferenciant, escriptor, pare i marit. Està convençut que els joves són no només el futur, sinó també el present de la societat. Treballa amb els joves, les famílies i els docents, a través del coaching.

Twitter: @VenturaCoach