Sí al Manifest sobre l’ús de les pantalles per promoure un desenvolupament saludable en la primera infància

Ens adherim al Manifest sobre l’ús de les pantalles per promoure un desenvolupament saludable en la primera infància (de 0 a 6 anys). D’aquesta manera, el Col·legi Sant Miquel dels Sants i el petitmiquel se sumen a aquesta iniciativa que té l’objectiu de conscienciar de la necessitat de preservar la primera infància de la sobreexposició continuada als dispositius digitals i pantalles. 

El Manifest sobre l’ús de les pantalles per promoure un desenvolupament saludable en la primera infància és un document adreçat a institucions i entitats vinculades a l’etapa de la primera infància des dels vessants de salut, benestar, educació, lleure, cultura, comunicació i acció política, entre d’altres, que té l’objectiu de conscienciar de la necessitat de preservar la primera infància de la sobreexposició continuada als dispositius digitals i pantalles. 

L’equip impulsor del Manifest –entre els quals hi ha la mateixa Anna Ramis– es presenten com un grup interdisciplinari de professionals interessats en la salut, el benestar i el desenvolupament infantil, consideren que aquesta etapa és crucial per al desenvolupament cerebral, físic i emocional.

Podeu accedir al al web del Manifest directament des d’aquí. I també us el podeu descarregar en format pdf des d’aquí.

Advertisement