Dijous 16/03, “Com ajudar els fills a escollir estudis superiors?”, a càrrec de Carles Ventura

Aquest dijous, 16 de març de 2023, el Col·legi Sant Miquel dels Sants acollirà una nova xerrada “En família”. En aquesta ocasió, Carles Ventura, coach de joves, conferenciant, escriptor, pare i marit, oferirà una xerrada adreçada a les famílies de secundària i batxillerat que estarà centrada en ajudar els fills a escollir estudis superiors. Carles Ventura. Està convençut que els joves són no només el futur, sinó també el present de la societat. Treballa amb els joves, les famílies i els docents, a través del coaching.

La xerrada, que porta per títol “Com ajudar els fills a escollir estudis superiors?” tindrà lloc, a les 19h, al Col·legi Sant Miquel dels Sants (Jaume I, 11. Vic).

El projecte “En família” té per objectiu acompanyar les famílies en el procés de criança dels fills I filles. Totes les xerrades estan obertes a tothom i l’entrada és gratuïta, si bé es recomana formalitzar la inscripció per reservar plaça ja que l’aforament és limitat. La inscripció i reserva de plaça es pot fer directament des d’aquí o bé a través del correu enfamilia@santmiqueldelssants.cat


Preneu nota!
Dijous 16/03/23
“Com ajudar els fills a escollir estudis superiors?”, càrrec de Carles Ventura
A les 19h Col·legi Sant Miquel dels Sants (Jaume I, 11. Vic).


Advertisement