Les metodologies d’aprenentatge a Infantil, tema de la propera xerrada “En família” que tindrà lloc el 09/02

Metodologies pioneres, metodologies que promouen la creativitat o que recorren al joc, aprenentatge a través dels projectes, en contacte directe amb l’entorn i/o basat en el diàleg amb les persones que ens envolten. Les metodologies d’aprenentatge a l’etapa d’Infantil –que va dels 3 als 6 anys– comporten grans debats d’una gran riquesa pedagògica. D’aquí que, aquest curs 2022/2023, l’equip impulsor del projecte “En família” ha programat una xerrada centrada en les metodologies d’aprenentatge en aquestes primeres etapes.

La xerrada, que porta per títol “Metodologies d’aprenentatge a Infantil”, anirà a càrrec de Montserrat Pedreira, mestra, llicenciada en Filosofia i Lletres (secció Psicologia) i Doctora en Educació. Actualment, dirigeix els estudis d’Educació Infantil a la Facultat de Ciències Socials de Manresa.

Aquesta xerrada, que inicialment estava prevista per al dia 02/02/23, tindrà lloc el 09/02/23 a les 19h a les instal·lacions d’elpetitmiquel (Ronda Camprodon, 2. Vic) i està adreçada a famílies i docents d’Infantil i Primària.

El projecte “En família” té per objectiu acompanyar les famílies en el procés de criança dels fills I filles. Totes les xerrades estan obertes a tothom i l’entrada és gratuïta, si bé es recomana formalitzar la inscripció per reservar plaça ja que l’aforament és limitat. La inscripció i reserva de plaça es pot fer directament des d’aquí o bé a través del correu enfamilia@santmiqueldelssants.cat


Preneu nota! Nova data
Dijous 02/02/23 09/02/23
Metodologies d’aprenentatge a Infantil“, càrrec de Montserrat Pedreira
A les 19h a elpetitmiquel (Ronda Camprodon, 2. Vic)


Advertisement