Les addiccions a les pantalles inauguren, amb èxit d’assistència, la primera sessió d’un nou cicle “En família”

L’ús generalitzat i intensiu de les pantalles és una problemàtica que cada vegada preocupa més a les famílies. I així ho evidencia l’èxit d’assistència a la doble sessió inaugural de la 2a edició del cicle “En família”.

La doble sessió inaugural, que ha tingut lloc aquest dijous 20 d’octubre a elpetitmiquel i el Col·legi Sant Miquel dels Sants, ha anat a càrrec d’Anna Ramis, mare, mestra i pedagoga, per a les famílies d’Infantil i Primària i d’Albert López, expert en joves i noves tecnologies, per a les famílies de Secundària i Batxillerat. En el marc de les xerrades, que s’han recordat algunes dades, com per exemple que els menors tenen mòbil des dels 11 anys i que 1 de cada 3 està enganxat a Internet i a les xarxes socials, segons l’informe Impacte de la tecnologia en l’adolesència realitzat per Unicef, s’ha remarcat la importància de fer servir les pantalles per als aprenentatges vitals.

D’aquesta manera, s’ha inaugurat una nova edició del Cicle “En família” que continuarà el proper 17 de novembre amb una nova xerrada que en aquesta ocasió tractarà “Com empoderar els nens? Conflictes i emocions“. La sessió, adreçada a les famílies d’Infantil i Primària, anirà a càrrec d’Anna Llauradó, escriptora i guionista, autora del projecte educatiu “Tu també pots” que ensenya a les escoles com fer alguna cosa per millorar el món en què vivim. La xerrada serà a elpetitmiquel a les a les 19h.

El projecte “En família”, que respon a la inquietud de <<Crear espais de reflexió i participació per trobar solucions als reptes educatius i als canvis socials>>, recollida en l’Horitzó 2030, és un projecte d’elpetitmiquel i del Col·legi Sant Miquel dels Sants que compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.

Advertisement