Les addiccions a les pantalles encetaran la 2a edició del projecte “En família”

L’ús generalitzat i intensiu de les pantalles per part dels infants i els adolescents genera una inquietud cada vegada més creixent entre les familiars i els professionals. És una problemàtica que cada vegada capfica més a familiars i professionals. I és per aquest motiu que les addiccions a les pantalles –tant en infants com en joves– encetaran la 2a edició del cicle “En família”, que aquest curs, degut a l’èxit d’assistència de la 1a edició, continua prenent forma de cicle de conferències.

Anna Ramis, mare, mestra i pedagoga, serà l’encarregada d’oferir la xerrada “Adiccions a les pantalles” adreçada a famílies d’Infantil i Primària. Serà el dia 20 d’octubre de 2022 a les instal·lacions d’elpetitmiquel. El mateix dia, però a l’edifici del Col·legi Sant Miquel dels Sants (C/ Jaume I, 11), l’expert en joves i noves tecnologies Albert López parlarà de les “Adiccions a les xarxes, pantalles i noves tecnologies” a les famílies de Secundària i Batxillerat.

Una doble sessió centrada en les addiccions a les pantalles per inaugurar la 2a edició del projecte “En família” que s’allargarà fins al 16 de març de 2023.


Curs 22/23


20/10/22. A les 19h. elpetitmiquel (Ronda Camprodon, 2. Vic). Addiccions a les pantalles. Per Anna Ramis. Adreçada a famílies d’Infantil i Primària.


20/10/22. A les 19h. Col·legi Sant Miquel dels Sants (Jaume I, 11. Vic). Addiccions a les xarxes, pantalles i noves tecnologies. Per Albert López. Adreçada a les famílies de Secundària i Batxillerat.


Advertisement