Bona acollida i continuïtat al projecte “En família”

L’èxit d’assistència i del contingut del 1r “En família”, que aborda un ampli ventall de continguts i interessos al voltant de Coneixement i escola, Educació emocional, Família, Hàbits, Salut, Lleure i Joc, dóna continuïtat al projecte. 

En el marc de la 1a edició del projecte “En família”, celebrada el curs 21/22, es van dur a terme cinc conferències a càrrec de diferents especialistes. Les tres primeres van anar destinades a les famílies d’infantil, la primera sobre nens hiperregalats i sobreprotegits, a càrrec de l’escriptora especialitzada en educació i criança Eva Millet; la segona, amb la mestra i psicòloga Maria Jesús Comellas com a conferenciant, que va parlar del paper que han de tenir els avis en l’educació dels infants; la tercera va focalitzar en la importància i el valor que té l’elecció de les primeres lectures per a infantil i primers cursos de primària, a càrrec de la llibretera experta en literatura infantil Stel·la Camacho. Pel que fa a l’educació secundària i el batxillerat, el psicòleg i educador Jaume Funes va parlar a les famílies de com es podia superar amb èxit l’adolescència dels seus fills i filles; i finalment el coach d’adolescents Carles Ventura va abordar el tema de la motivació dels fills i filles en els estudis. 

L’èxit de l’assistència i del contingut de les conferències ens permet afirmar que “En família” és un espai d’escolta i debat que planteja temes d’interès sobre educació. I és per aquest motiu que el grup impulsor del projecte dóna continuïtat al projecte “En família” amb els mateixos eixos temàtics: Coneixement i escola, Educació emocional, Família, Hàbits, Salut, Lleure i Joc.