Eva Millet i Jaume Funes, conferenciants a “En família”, a El 9 TV

“En família” aborda un ampli ventall de continguts i interessos sobre educació. I així se n’ha fet ressò el programa “i… bona lletra” d’El 9 TV que ha entrevistat Eva Millet i Jaume Funes, dos dels cinc conferenciants de la 1a edició d’“En família”.

El projecte “En família” és un espai d’escolta i debat que planteja temes que giren entorn cinc grans eixos temàtics: Coneixement i escola; Educació emocional; Família; Hàbits i salut; Lleure i joc. L’escriptora especialitzada en educació i criança Eva Millet va ser l’encarregada d’obrir el cicle amb una xerrada dirigida a famílies d’infatil sobre nens hiperregalats i sobreprotegits, mentre que el psicòleg i educador Jaume Funes va parlar, a les famílies de secundària i batxillerat, de com es podia superar amb èxit l’adolescència dels fills i filles.

“En família” compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.


26/11/21


Podeu recuperar el programa “… i bona lletra” emès el dia 26 de novembre de 2021 per El 9 TV i l’entrevista a Eva Millet (a partir del minut 39:44) des d’aquí.

18/03/22


Podeu recuperar el programa “… i bona lletra” emès el dia 18 de març de 2022 per El 9 TV i la conversa amb Jaume Funes (a partir del minut 02:40) des d’aquí.