Feu-nos arribar els vostres suggeriments

“En família” és un projecte tan bonic com engrescador que, igual que la 1a edició, ha pres forma de cicle de conferències. El projecte, que té per objectiu acompanyar les famílies en el procés de criança dels fills i filles, gira al voltant de set grans eixoscinc grans eixos –Escola i coneixement; Educació emocional; Família. Creixement, interaccions i relacions; Hàbits i salut; i Lleure i joc– i està obert a les vostres aportacions.

I és per això que, si teniu interès en alguna proposta específica, només cal que ens ho feu saber a través del formulari que hem habilitat. Podeu accedir-hi des d’aquí. “En família” és un espai d’escolta i debat que planteja temes d’interès sobre educació. El projecte compta amb el suport d’un equip de persones directament vinculades al centre i a la docència.

En concret, el grup impulsor del projecte compta amb el suport de l’ampa de l’escola i està liderat per Carme Codina, exprofessora del Col·legi Sant Miquel dels Sants, i codirigit per Irene Benito, coordinadora pedagògica d’infantil i primària a elpetitmiquel, i Miquel Padilla, coordinador pedagògic de secundària i batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants.